PÅ HVER SIN MÅDE

’Hvad tænker I?’ spurgte coachen.

Allan brød sig slet ikke om den slags, men betragtede det som en nødvendighed. Mia havde det ligesom Allan, hun ville helst, at de kom til hende. Fionia syntes, det var så spændende, og det var lige det, hun havde brug for lige nu, og hvor var det dog rigtigt set, det med to vindere, og coachen måtte stoppe hendes overstrømmende begejstring, inden den løb over.

Hans havde alligevel ikke tænkt sig at gøre mere ved det men at få nogen andre til det. Olga var blevet tvunget ud i det, og så var det jo det, og det var heller ikke værre. Jeanette havde prøvet det mange gange før og syntes faktisk, det var sjovt. Gudrun var helt uenig. For hende var det grænseoverskridende, men nu var hun nok også lidt speciel.

Ulrik var helt afklaret med, at det er en del af gamet, og han manglede bare nogle redskaber, og det forventede han at få. Irene foretrak et helt andet ord, for det var det, det drejede sig om for hende, inspiration. Så kom alt det andet bagefter. Dorte syntes det var rigtig træls, men så var det jo sådan, det var. Ester havde allerede nogen, og når først der var åbnet op, så var det slet ikke så slemt.

Toke fandt bare en anden måde at komme ud med det, og så var det faktisk berigende for både ham selv og de andre, fordi han lærte noget hver gang. Ilse vidste godt, at hun bevægede sig ud på et helt nyt terræn, men det var hun frisk på at lære og øve sig på og glædede sig til det. Lone var enig, sådan havde hun det også, hun mente også, at det var noget man kunne lære og øve sig på og glædede sig til det.

Dan vidste godt, at han havde et godt produkt, og det var han stolt af, så det var ikke noget problem for ham. Asger var også udmærket klar over, at det skulle han nok finde ud af. For ham var det et spørgsmål om det gode match, at sætte sig i modtagerens situation og behov og vide, at han var med til at skabe merværdi for dem. Nino fortsatte i samme spor og mente, at han kendte alle de rigtigt ord. Sirene sluttede op om et samstemmige kor. For hende var det noget med at lytte og skabe tillid. I får noget, og jeg får noget. Sådan er det.

Kit sidder indadvendt. Ordene vokser og vokser og kan ikke komme ud. Øjnene bliver våde og munden tør. Hvad handler det om? Det har hun helt glemt. Hun bliver altid så forvirret. Hvad var det nu, der blev spurgt om?